Kanal 2 tänane erisaade «Eesti nõiub» korraldab tuntud nõidadele üllatava eksperimendi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 erisaade «Eesti nõiub»
Kanal 2 erisaade «Eesti nõiub» Foto: Kaader videost

Täna kell 21:30 esilinastub Kanal 2s värske erisaade «Eesti nõiub». Korraldame tuntud selgeltnägijatele eksperimendi, kontrollimaks, kas neil on tõesti kõikenägev silm või on kõik puhas kergeusklike petmine. Tulemused on jahmatavad.

Värske erisaade sukeldub kodumaisesse esoteerika-maailma. Nõiad, selgeltnägijad ja ennustajad kinnitavad kui ühest suust, et me seisame suurte muutuste lävel. Üha rohkem inimesi avastavad endas võime näha ja tunnetada teispoolsust. Saade uurib, kas kogu see massidesse jõudnud esoteerika on vaid kergeusklike petmine või on toimumas tõesti midagi erakordset.

Foto: Kaader videost

Sõna saavad paljud tuntud ja tundmatud müstikud. Kohtume pimedaga, kelle jaoks surnutega suhtlemine on sama lihtne nagu sõbrale helistamine. Teiste seas räägime avameelselt ka kunagise Eesti esimese «Selgeltnägijate tuleproovi» ühe finalisti Tarmoga, kes paljastab nipid, mil moel saates ülesannetele õiged vastuseid leidis. Kohtume ka kahe tuntud staariga, kes on avastanud endas üleloomulikud võimed. Kes need küll on?

Foto: Kaader videost

Uus erisaade «Eesti nõiub» on Kanal 2s täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles