Ardi Kaljuvee ja staarisaate Katrin Ruuse koostööst Rauno Märksiga sündis värske klubilaul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarisaate Katrin Ruuse
Staarisaate Katrin Ruuse Foto: Erakogu

Ardi Kaljuvee ja saatest «Eesti otsib superstaari» tuntust kogunud Katrin Ruuse said valmis andeka raadiohitiga «Jahitav», mille valmimisel mängib suurt rolli ka raadiohääle Rauno Märksi nägemus.

Laul «Jahitav» on eestikeelne versioon eelmisel nädalal avalikkuse ette jõudnud laulust «Never Say Goodbye», mille produtsendika on Lauri Lembinen aka Lenny LaVida. Viis ja sõnad on Ardi looming.

Tunnustatud raadiohääl Rauno Märks leidis, et laulu võiks ka eestikeelde panna ja nii sündiski «Jahitav». «Ardi saatis mulle esialgse demo, mis oli inglisekeeles. Andsin talle omapoolsed soovitused ja kommentaarid loo ülesehituse ja saundide osas ning pakkusin välja, et nad teeksid «Never Say Goodbye» loole ka eestikeelse versiooni,» ütleb Rauno ja lisab: «Tulemus on hea ning ma hoian ka edaspidi Ardi tegemistel kõrva peal.»

Ka Ardi ja Katrin on tulemusega väga rahul ning loodavad, et kuulajad selle sooja südamega vastu võtavad! 

Laulu «Jahitav» sõnade ja viisi autor on Ardi Kaljuvee, esitaja Katrin Ruuse ning laulu ülesehituse osas tänavad mõlemad Rauno Märksi panust! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles