Elu24 video! Kristel Aaslaid avaldas Miša tegelaskuju arengud ja soolokarjääri mõtted

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel sügisel kolivad TV3 komöödiasarja «Padjaklubi» tüdrukud YIT ehitatud moodsasse majja Kalamajas Vibu tänaval. Elu24 uuris lähemalt, millised korterid välja näevad ning uuris Kristel Aaslaiult ehk Mišalt uue hooaja ja korteri kohta lähemalt.

«Selles korteris on mul mitu lemmikut asja, näiteks diivan. Tegelikult on kogu korter üks suur lemmik asi,» rääkis «Padjaklubi» Miša ehk Kristel Aaslaid Elu24-le, et uus võttepaiga korter meeldib talle väga.

Korter on kujundatud küll «Padjaklubi» Miša jaoks, aga Kristel Aaslaid elaks selles ka ise. «Ma mõtlengi, et mida nüüd tegema peaks, et seda korterit endale kuidagi saada, sest see on nii mina,» rääkis näitlejanna, et ka temaise sobiks sinna hästi.

Foto: Erlend Štaub

Kui Kristel saaks, kas ta kuidagi ise oma tegelaskuju karakterit muudaks? «Mulle meeldib, kuidas see karakter areneb. Ma tahaksin näha Miša esimest suudlust ja kohtingut. Mul on tunne, et seal on palju sellist, mida inimene võiks ära tunda, see kohmetus, sest tema on ainus, kellel pole romantilisi suhteid olnud,» rääkis näitlejanna, et see oleks vaatajal kindlasti huvitav jälgida.

Kuidas aga tegusa eluviisiga Kristel sarja jaoks teksti õpib? «Kui stsenaarium tuleb, loen selle kõigepealt läbi. Suurem osa õppimisest toimub enne stseeni, proovi ajal harjutame kõik läbi.»

Vaata videost, mida toob «Padjaklubi» uus hooaeg Miša jaoks ning mis plaanid on Kristelil muusika valdkonnas!

Copy
Tagasi üles