«Su nägu kõlab tuttavalt» kolmas osaleja on Sepo Seeman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman
Sepo Seeman Foto: TV3

TV3 «Su nägu kõlab tuttavalt» uue hooaja kolmandaks osalejaks on armastatud näitleja Sepo Seeman, kes on aastaid naerutanud rahvast nii teatris, kontserdilavadel kui ka televisioonis.

Näosaate kaheksast osalejast on tänaseks avalikustatud Saara Kadak, Juss Haasma ja nüüd ka Sepo Seeman. Sepo on palavalt armastatud meelelahutaja, kes on valmis suurepäraste paroodianumbritega tervitama kogu teda jumaldavat publikut, kuhu kuuluvad nii vanaemad-vanaisad kui ka väikesed lapsed.

Sepo Seeman tunnistab, et paroodiasaates osalemine tähendab kindlasti palju tööd, kuid ta on valmis hüppama vette tundmatus kohas. «Ma ei pabista ette, vaid võtan asja lennult ja joonelt niipalju, kui mulle nokka on antud,» muheleb ta.

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja juht on Märt Avandi, kohtuniketrios jätkavad Tanja Mihhailova, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Näoshow järgmised viis osalejat selguvad juba lähiajal.

«Su nägu kõlab tuttavalt» alustab TV3s juba oktoobrikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles