Kõrv peale: Eesti Laulul ilma teinud Bluestocking avaldas singli «Taevas tehtud me»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bluestocking
Bluestocking Foto: promo

Ansambel Bluestocking avaldas uue singli, mille taga on doktorandist Alvaimer Keeltesalongi õpetaja Mustafa Soysal ja ERSO metsasarvemängijast popmuusika produtsent Kalle Koppel.

Eestisse doktorikraadi tegema tulnud türgi ja inglise keele õpetaja Mustafa Soysal kirjutas oma ülemusele, vene ja itaalia keele õpetajale Mariale türgikeelse laulu juba poolteist aastat tagasi. Pärast pikki kuid ootamist saigi Mustafa kuulda oma esimest kirjutatud lugu Maria esituses täitsa türgi keeles. Maria ei jaganud alguses Mustafa entusiasmi teha seda lugu just eesti keeles. Heliloojal tuli oodata päris pikalt, kuni Maria üleeelmisel nädalal eestikeelse teksti juba lootust kaotava Mustafa ette lauale pani ja ütles, et nüüd on lõpuks SEE. 

Produtsenti valiti päris kaua. Kalle Koppel ütles kõigepealt ära, sest tema seda stiili teha ei julgenud. Kuid ükskord on ikka esimene kord. Pärast optimismisüsti võttis Kalle loo siiski ette ja tegi sellest kõigi aegade marialikuma laulu. Maria on nii Mustafale kui ka Kallele, keda ta tunneb juba üle 10 aasta, sõpruse, toetuse ja andekuse eest väga tänulik.

Kuidas uus singel meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles