Benedict Cumberbatch ja Sergo Vares sattusid lõpuks ühisele pildile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch Hamletina selle aasta kõmulisimas teatrilavastuses, mis on eelkõige siiski meedia- ja meelelahutussündmus, sest hingekriipiv teatrielamus jääb saamata.
Benedict Cumberbatch Hamletina selle aasta kõmulisimas teatrilavastuses, mis on eelkõige siiski meedia- ja meelelahutussündmus, sest hingekriipiv teatrielamus jääb saamata. Foto: Johan Persson

Hollywoodi staar Benedict Cumberbatch ja Eesti näitleja Sergo Vares poseerisid ühisel fotol.

Pärast 25. augustil toimunud «Hamleti» pressiettekannet poseeris Hollywoodi näitleja Benedict Cumberbatch (fotol ees keskel) oma kaasnäitlejatega, kelle hulgas on ka eestlane Sergo Vares (fotol taga keskel), kirjutab Menu.

GettyImagesi FOTOL on veel näitlejad Barry Aird, Eddie Arnold, Leo Bill, Sian Brooke, Nigel Carrington, Ruairi Conaghan, Rudi Dharmalingam, Colin Haigh, Paul Ham, Diveen Henry, Anastasia Hille, Ciaran Hinds, Kobna Holdbrook-Smith, Karl Johnson, Jim Norton, Amaka Okafor, Dan Parr, Jan Shepherd, Morag Siller, Matthew Steer ja Dwane Walcott.

Barbican Theatre'i lavale jõudnud näidendis, mille peaosas on Benedict Cumberbatch, on Varesel kanda Fortinbrase roll. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles