Ilmar Raag osaleb saatejuhtide vahetuses: mina olen igal juhul soojendusesineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag
Ilmar Raag Foto: Sander Ilvest

ETV tähistab oma 60. sünnipäeva ja avab hooaja juba traditsiooniks saava aktsiooniga. Pea nädalapikkune eriprogramm kannab pealkirja «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri» ning sealt võtab osa ka endine saatejuht ja tänane valitsuse psühholoogilise kaitse nõunik Ilmar Raag.

«Mulle helistati ja ma sain aru, et mina olen igal juhul soojendusesineja või prügikala tõelistele staaridele, kes suurtes saadetes on,» rääkis Ilmar Raag saates «Ringvaade» ja paljastas, et asub ühekordselt juhtima poliitikasaadet «Foorum».

«See oli väljakutse, sest pole seda kunagi juhtinud, küll vaadanud,» rääkis Raag, et peab ka natukene närvitsema ja end ette valmistama. 

«Asi on irooniline, sest hetkel põhikohaga töötan sealsamas, kellega teleekraanide ees kohtun,» lisas mees, et on tulemas ka väike muudatus ja loodab, et tuleb huvitav saade.

Projekti produtsent Karmel Eikner paljastas «Ringvaates», et asub juhtima muusikasaadet MI. Eikner lisas, et kõik projektis osalevad saatejuhid on teleajalugu mõjutanud ning nende arvamus on alati kõigile inimestele oluline.

«Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» toimub nädala jooksul 5. - 11. septembrini. Ettevõtmises osalevaid legende ja nende juhitavaid saateid avalikustab ETV oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles