Von Krahl Unplugged toob lavale kolm prestiižikat noort bändi akustilises repertuaaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Ouu
Ansambel Ouu Foto: Facebook

Sel neljapäeval võtab klubis Von Krahl aset üritus nimega Von Krahl Unplugged, kus astuvad üles kolm prestiižikat noort bändi akustilises repertuaaris. 

Unplugged muusikablogi on tegutsenud juba viis aastat ning selle eesmärgiks on alati olnud aidata noori muusikuid ning potentsiaalikaid noortebände. «Seepärast oleme vahelduva eduga korraldanud ka ägedaid akustilisi kontserte, kus noored ja ka veidi vanemad muusikalembelised staarid saavad end akustiliselt proovile panna ning ka niisama võtta osa mõnusast õhk-ja seltskonnast,» teatavad korraldajad.

Eelmine akustiline Unplugged minifest võttis aset 22. juulil Kultuuriklubis Kelm, kus rahvast oli nii palju, et ei mahtunud äragi, seepärast võeti seekord veidi suurem pind Von Krahli näol.

Eelmisel üritusel astusid üles bändid Pole Hullu koos erikülalise Kristjan Kannukesega, The Boondocks ning Facelift Deer. See neljapäev astuvad üles kolm noortebändi Hapelsin, Ouu ja J&R. Iga üks neist on väga potentsiaalikas uustulija Eestis. Nüüd on korraldajatel hea meel korraldada kontsert ja viia nad ka suurema publiku ette.

Foto: Kristhel Vaht

«Noortebändide promomist ürituste korraldamise teel oleme teinud ka varem, ning meie lavadelt on käinud läbi artistid ja bändid nagu Laika Virgin, Pen London and the Box koos Kevin Johannsoniga, Angus, Nevesis, Anis Arumets ja näiteks isegi Marten Kuningas. Meie kontsertsarjad on alati olnud väga menukad ning seepärast soovime neid teha nüüdsest pea iga kuu. Järgmine akustiline minifest leiab taas aset Kultuuriklubis Kelm oktoobris. Septembri jätame vahele, et panna fänne veelgi enam meie üritusi ootama.»

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles