Violina singlit aitasid sünnitada Birgit Õigemeel ja Kerli Kõiv

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Violina
Violina Foto: Kalle Veesaar

Violina kauamängivalt «Maagiline» on ilmunud neljas singel «Iialgi», milles teeb kaasa Birgit Õigemeel.


Üllatavalt leiab loo autorite hulgast Kerli Kõivu, kes on kirjutanud teksti ning on Mihkel Mattiseni ja Timo Vendti kõrval ka üks muusika autoreid. «Oleme väga rõõmsad, et Kerli soovis oma panuse anda just meie singlile, üldjuhul ta ju eesti artistidele lugusid ei kirjuta,» kommenteerisid Violina tüdrukud.

Kui eelmistes Violina raadiohittides on kaasa löönud Lenna Kuurmaa, Rolf Junior, Genka ja Kene Vernik, siis sel korral on mikrofon Birgit Õigemeele käes. «Tunnistan ausalt, et kui mulle tehti ettepanek loos osaleda, suhtusin sellesse üsna kahtlevalt. Mul oli just välja tulnud duett Koit Toomega ja järjekordne ühistöö ei tundunud hetkel õige. Kui aga lugu kuulsin, otsustasin siiski kaasa lüüa ja praegu tean kindlalt, et tegin ainuõige otsuse. Koostöö Violinaga oli väga meeldiv ning aitäh Kerlile, kes väga hea loo kirjutas,» ütles Birgit Õigemeel.

«Kuuldes lugu esimest korda, oli kohe selge, et nii heale loole peab olema ka väga hea esitaja ning super, et Birgit oli nõus oma hääle meile andma,» lisab Violina kolmik.

Violinat ja Kerlit ühendab ka tihedalt tegutsemine välismaal. Kui Kerli karjäärist on juba palju räägitud, siis vähesed teavad, et Violina on andnud juba mitukümmend kontserti Eestist väljaspool, näiteks Hispaanias, Tais, Itaalias, Saksamaal, Norras, Soomes, Gibraltaril, Marokos jne.

Eesti fännid saavad Violinat toetada ka Euroopa parima tantsuloo edetabeli valimises, kus kandideerib nende kevadine singel. Hääletada saab siin. http://www.eurodanceweb.net/poll.htm

Video allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles