Tartus tuleb Baltimaade suurim hardstyle-pidu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Massive Attack" Pärnu Beach Clubis.
"Massive Attack" Pärnu Beach Clubis. Foto: Allar Tiisler

Üritustesari “Massive Attack” korraldab tänavu 13. novembril Tartu A.Le Coqi spordimajas seninägematu ürituse alapealkirjaga “Infected”, millel näeb esimest korda Eestis 360kraadist ämbliklava.

“Tulemas on midagi enneolematut!” lubas ürituse peakorraldaja Adis Käpa. ““Massive Attack: Infected” on nagu Eesti oma väike “Qlimax”. Terve rea DJde kõrval on kohal Eesti võimsamad laserid, mis võimaldavad väga erilist tule- ja laser-show’d. Show-programmi on kaasatud tantsijad ja oodata on suurejoonelisi dekoratsioone.”

Peol astuvad üles parimad hardstyle'i ja drum'n'bass'i DJd Eestist ja välismaalt.

Pealaval esinevad DJ Coone Belgiast, kes on tootnud lood “Million Miles”, “Partystarter”, “D.E.N.S”, “Throw Ya Handz”, “Twilight Zone”, “Crank”, “Rip The Place” ja hiljuti ilmunud “Undefeated”.

Hollandist on kohal Solutio & The I’s ja Mindcracker ning Soomest DJ Sasha F.

Eestist näeb laval P-Project feat Maarja Tutki, The Renegade’i ja DJ Fireattacki, kes on korraldajate kinnitusel noor ja andekas produtsent, kes jõudnud lühikese ajaga palju head karmi muusikat luua.

Trummi ja bassi saalis astub üles briti legend Drumsound & Bassline Smith, kes on tootnud näiteks lood “The Odyssey”, “Harder”, “Are You Ready”, “Cold Turkey”, “Clap Your Hands” ja “Junglist”.

Eestit esindavad Eero Mander b2b Studios, Conflict b2b Mental, Alpine Dub, P.Four, Jance, Doc Hope ja Moose.

Üritusele pääseb koos täiskasvanud saatjaga 16. eluaastast, kuid teine korrus on mõeldud ainult täisealistele pidutsejatele. Oluline on meeles pidada, et sisse pääseb ainult dokumendi alusel.

Pärnust ja Viljandist väljub peole ka eribuss. Buss väljub laupäeval Pärnu bussijaamast kell 19 ja Viljandi bussijaamast kell 20.30. Tagasi hakkab buss sõitma hommikul kell 5.30.

Ühe otsa pilet Pärnust Tartusse maksab 125 krooni ja Viljandist Tartusse 50 krooni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles