Stratovariuse kontserdi külalisesinejad on Gloryhammer ja Divine Ascension

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Divine Ascension
Divine Ascension Foto: promo

5. oktoobril annab klubis Factory kontserdi Soome metalmuusika üks alustalasid – Stratovarius, kes alustab Tallinnast oma Euroopa tuuri. Kontserdi külalisesinejateks on Gloryhammer (Sco/Che) ja Divine Ascension (Aus). Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. 

Gloryhammer on 2010. aastal loodud Šoti/Šveitsi päritolu power metal-bänd, mille loojaks on klahvpillimängija Christopher Bowes (tuntud ka kui ansambli Alestorm vokalist). Bändi debüütalbum «Tales from the Kingdom of Fife» nägi ilmavalgust Napalm Recordsi vahendusel 2013. aasta märtsis.

Foto: promo

Divine Ascension üllatab kõiki muusikaaustajaid üle maailma oma meloodilise/progressiivse metaliga. Austraaliast pärit bändi eesotsas on kaunis lauljatar Jennifer Borg. Divine Ascension üllitas eelmise aasta lõpus oma teise kauamängiva «Liberator», mis sai kriitikute ja fännide väga sooja vastuvõtu osaks. Bänd on lava jaganud power metal'i suurnimedega Kamelot ja Blind Guardian.

Foto: promo

Siiani 16 stuudioalbumit, 3 kontsertalbumit ning hulganisti singleid üllitanud Stratovarius on põhjanaabrite üks kõigi aegade tuntumaid bände maailmas ning keda peetakse koos Saksa bändidega Helloween, Blind Guardian ja Gamma Ray power metal'i suurimateks mõjutajateks maailmas.

Aastal 2015 kuuluvad bändi: Timo Kotipelto (vokaal), Jens Johansson (klahvpillid), Lauri Porra (bass), Matias Kupiainen (kitarr) ja Rolf Pilve (trummid).

Tänavu augustis ilmus Stratovariuse uus kauamängiv «Eternal», mis kannab järjekorranumbrit 16. Piletid Stratovariuse kontserdile hinnaga alates 29 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles