ETV saatejuhtide vahetus tuleb taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmel Eikner
Karmel Eikner Foto: Loco Studio/ERR

ETV tähistab oma 60. sünnipäeva ja avab hooaja juba traditsiooniks saava ülipopulaarse aktsiooniga. Pea nädalapikkune eriprogramm kannab pealkirja «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.»

Eetrisse tulevad tegijad, kes on enam kui poole sajandi vältel kujundanud Eesti telemaastikku ja keda teab iga eestlane. «See on kummardus inimestele, kes on ekraanilt end rahva südamesse ja teleajalukku murdnud,» selgitas saatejuhtide vahetuse produtsent Mart Normet. "Proovisime nädala sisse mahutada võimalikult palju legende ja selle tulemusena näeb ETV eetris lausa 15 vahetunud saatejuhti, kelle hulgas on nii neid, keda pole ekraanil nähtud aastakümneid kui ka neid, kes tänagi televisioonis tegutsevad,» lisas Normet.

Legende näeb kõikides ETV parimates saadetes, alates Terevisioonist ja Ringvaatest, lõpetades Foorumi, Kahekõne ja Vabariigi kodanikega.

Foto: Loco Studio/ERR

Teiste hulgas teevad comebacki legendaarne Aktuaalse kaamera uudisteankur Marite Kallasma ja kunagi kultuurisaadete toimetusest oma televisioonitööd alustanud Karmel Eikner. Kallasma on lubanud taaskord istuda uudistediktori tooli ning ka Eikner naaseb oma vana armastuse juurde, juhtides muusikasaadet MI.

Taasiseseisvunud Eesti algusaastatel toimus inimeste elus nii palju, et kultuuriteemad kippusid jääma teisejärguliseks. Kuna noore teletegija Karmel Eikneri süda kuulus just kultuurile, otsustas ta valdkonnale tähelepanu tõmmata ainult talle omasel moel – uhkete ja põnevate soengutega. "Kas ka sel korral olen eetris mõne pöörase soenguga või mitte, näete 10. septembril!» sõnas Karmel Eikner.

«Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» toimub nädala jooksul 5. - 11. septembrini. Ettevõtmises osalevaid legende ja nende juhitavaid saateid hakkab ETV avalikustama tänasest oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles