Katy Perry “Teenage Dream”

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Kui Katy Perry enne oma viimase stuudioalbumi “Teenage Dream” avaldamist ütles, et plaadist saab test, kas ta on tõesti muusika loomiseks loodud või läks tal eelmise kogumikuga “One of the boys” õnneks, ei julgenud keegi avaldamata materjalile tähelendu ennustada.

Nüüd tundub, et Perry on siiski muusika kirjutamiseks ja esitamiseks loodud, sest “Teenage Dream” tõusis nagu eelmine plaat kohe maineka Billboardi edetabeli esinumbriks ja kogumiku esisingel “California Gurls” püsis seal kõigutamatult kuus nädalat.

On vähe inimesi, kes räppar Snoop Doggiga kahasse esitatavat “California Gurlsi” kuulnud pole, ning nemad elavad tõenäoliselt tsivilisatsioonist kaugel, sest selle suve hitti mängitakse tänini igas ööklubis ja raadiojaamas. Tihti rohkem kui kord õhtu jooksul.

“Teenage Dream” ongi teismelise unistus, serveerides 11 lugu, mille järgi hoogsalt tantsu vihtuda. 12., ballaadi sugemetega “Not Like The Movies” on hea ettekääne, et pärast tantsumaratoni kaaslasel kaela ümbert võtta ja talle natuke lähemale nihkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles