Näitlejanna Nathalie Emmanuel jagas vihjeid «Troonide mängu» uue hooaja kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Troonide mängust. Näitlejad Michiel Huisman, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Nathalie Emmanuel ja Iain Glen
Stseen Troonide mängust. Näitlejad Michiel Huisman, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Nathalie Emmanuel ja Iain Glen Foto: SCANPIX

«Troonide mängu» staar Nathalie Emmanuel avaldas, et hittsarja uues hooajas kohtuvad mitmed tegelaskujud, kelle teed pole varem ristunud.

«Ma usun, et tulevasel hooajal on suur hoog sees juba algusest peale,» ütles Emmanuel väljaandele Digital Spy. «Fännid saavad näha veelgi rohkem tegelaskujusid suhtlemas nendega, kellega nad pole veel kokku puutunud. Eelmisel hooajal saime seda juba maitsta, kuid uuel hooajal tuleb seda veelgi - see on päris põnev.»

Viienda hooaja lõpus kohtusid ühed armastatumad tegelased Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Emmanuel, kes kehastab Daeneryse paremat kätt Missandeid, kiitis kolleege taevani: «Peter on võrratu ja nii armas mees. Temaga on tohutult lõbus. Temaga töötamine on tõeline nauding. Igaühel on sarjas oma lemmikud ja Tyrioni olen fännanud algusest peale. Tema ja Daenerys on kahtlemata mu lemmikud. Nende kahe kokkuviimine oli ülipõnev.»

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles