Galerii: Minu Unistuste Päev ja staarid kutsusid heategevuspäevale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Solarise Keskuses heategevusfondi Minu Unistuste Päev pereüritus, kus osales umbes 500 huvitatut.

Perepäeval esinesid Tanja Mihhailova ja superstaarisaate finalist Kristjan Kannukene ning põnevust lisas võlukunstnik 

Jürgen Veber, kes avas külalistele oma etendusega maagia uksed. Lisaks olid külas armsad teraapiakoerad Fiona ja Beauty. Erinevad teraapiakoerad külastavad ja rõõmustavad Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku ja Narva Haigla lapsi iga nädal.

Tanja Mihhailova, kes kevadel külastas haigeid lapsi Narva Haiglas, ütles: «Minu Unistuste Päev on suurepärane organisatsioon, mis teeb lapsed rõõmsaks ja nende silmad õnnelikuks. Kui mul on võimalus selles osaleda, üritan seda teha. Olen valmis ka edaspidi nendega koostööd tegema.»

Jürgen Veber, kes õpetas publikule lahedaid trikke, ütles: «Heategevusfondi Minu Unistuste Päeva kontseptsioon on äge! Arvan, et meie tegevuste vahel võib tõmmata paralleele. Mustkunst on soovide ja unelmate täitumine. Samuti on ka see, mida korraldab Minu Unistuste Päev haigete laste jaoks, viies täide nende soove. Üritan inimestele selgeks teha - maagia on reaalne, kui midagi väga tahta, saab kõik teoks! Mul on väga hea meel, et tulin siia täna ja olen meelsasti nõus ka edaspidi võimalusel fondiga koostööd tegema. »

Lapsi ootas Unistuste Puu, kuhu sai riputada oma kõige suurema unistuse, ja heategevusfond oli lubanud ühe neist unistustest täita. Võitjaks tuli kaheksa-aastane Nikita, kelle unistus minna vibu laskma viiakse nüüd täide. Samal ajal joonistasid kunstitöötoas üle 50 lapse oma unistusi, 20 loovat kunstitegu said auhinnatud tänu üritust toetavatele Solaris Keskusele, Solaris Kinole, Artis Kinole ja Tiger kauplusele.

Perepäev tutvustas tegevusi, mida heategevusfond Minu Unistuste Päev haiglaravil olevatele lastele pakub. «Meie põhitegevuseks on lastele unistuste päeva korraldamine, mille käigus täidetakse ühe raskelt haige lapse suurim soov. Lisaks korraldame grupiüritusi haiglates, kultuurisündmusi nagu teatri- ja teadusetendused ning kaasame oma üritustesse koerte- ja ratsutamisteraapia abi,» rääkis heategevusfondi juht Marianne Bruhn.

Kristjan Kannukene, kes varasemelt oli viinud täide haige kaheksa-aastase Hugo suure unistuse osaleda tema bändiproovis, ütles: «See oli tore, soe ja vahva. Kõik, millega fond tegeleb, on tõesti südamega ja siiras.» TV3 iidol oli ka mitmete teiste laste lemmik ning järjekord selleks, et saada Kristjani autogrammi, oli pikk.

Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ja toetajate rahastusel põhinev heategevuslik organisatsioon, mis aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles