Kurb Anne Veski: mu mobiil pandi vahetult enne kontserti pihta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: Erlend Štaub

"Jah. Täna tuleb Tartus ilmselt mitte just kõige parema tuju kontsert. On ka eestlaste hulgas vargaid. Muude, see imelik tantsumees, kes vahel käib ka kontsertidel, on ka varas. Ise nägin ja kadus rahva hulka nii kiiresti, et ma ei jõudnud isegi turvat otsida. Siis enam lava ette ka ei tulnud. Ma isegi ei tea, kas sinna telgi juurde minekuks oleks pidanud pilet olema, see telk oli astme võrra madalamal kui lava. Igatahes väga inetu lugu...," kirjutas diiva Anne Veski oma Facebooki lehel. 

Kohe, kui Anne Veski teatas Facebookis, et tema mobiiltelefon varastati ära Toila Oru Promenaadil esinejate telgist, hakkasin asja uurima ka dedektiiv Hillar Kohv Viinahaualt.

Hillar: Saatsin e- kirja Anne Veskile ja Toila vallavanem Tiit Kusmikule ning pidasin eravestlust ka  ühe Anne Veski fännitariga, kes uuris omakorda oma tuttavatelt.

Kõikidelt sain ka vastuse ning on alust arvata, et Anne Veski mobiiltelefoni varguses on peamine kahtlusalune üks veidra olemisega tantsumees, kes sageli lava ees tantsu lööb.

Anne Veski sõnul langeb see tantsumees aga varguses kahtlustatavate hulgast välja, sest Toila tantsuõhtul teda polevat olnud. Fänn väitis oma kirjas aga vastupidist.

Ise Toilas ei käinud ja seetõttu kommenteerida ei oska.

Toila vallavanem Tiit Kuusmik: Antud juhtum on loomulikult äärmiselt ebameeldiv ega näita Toila valda heas valguses. Nii nagu muudel üritustel, nii ka sel korral olid turvainimesed ikkagi olemas. Tõsi, mitte telgis, vaid selle lähiümbruses. Kuidas vargus toimus on hetkel teadmata. Valla kultuurijuht on kontaktis proua Anne Veskiga, millise lahenduse saab antud intsident, on hetkel vara öelda.

Anne: Telefon varastati esinejate telgist, kus selgub polnud valvet. Oleks ise pidanud seda ka jälgima, aga nagu ikka, inimesed tahtsid minuga pildistada ja unustasin kontrollida. Elu õpetab.

Mina seda tantsumeest küll ei kahtlustaks. Ilmaasjata pole ka kedagi süüdistada vaja. Toilas teda ei olnudki. Toilas oli väga tore kontsert, aga pätte leidub igal pool ja ise pean ka valvsam olema.

Foto: Hillar Kohv

Hillar Kohv Viinahaualt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles