Video: "Pilvede all" näitleja Rita Rätsepa hea figuuri saladus on golf

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 reporter tabas meie armastatud näitleja Rita Rätsepa Niitvälja golfiväljakul.

Foto: Erlend Štaub

Rita, te olete supervormis. Kas tõesti võib olla golgi mängimine hea figuuri saladuseks?

Absoluutselt! Golf treenib eelkõige just seljalihaseid, mis on väga olulised meie hea rühi jaoks.

Minu jaoks on golf tegelikult elustiil, olen tavalie klubimängija. Ma ei ütleks, et ma oleks tõsine sportlane. See, et me käime aeg ajalt võistlustel, on meie jaoks just fun.

Täna ma osalen näiteks naiste golfivõistlustel, aga see on tegelikult lihtsalt sõbrannade vaheline võistlus. Naised tulevad kokku, mängivad golfi, lobisevad, istuvad pärast mõnusalt kohvilauas.

See, et me aeg ajalt mingi klubi meistrivõistlustel käime, see käib selle harrastuse juurde, aga me ei ole mingid tõsised sportlased. Aga see, et mina seda väga tõsiselt ei võta, ei tähenda loomulikult seda nagu poleks golf tõsiseltvõetav spordiala. 

Keegi ütles mulle kunagi, et golf on nagu jooga. Seda kohe kindlasti mitte. Ta on joogast ikka väga kaugel. Golf on füüsiliselt väga nõudlik. Sisuliselt sa käid mängu jooksul maha 8-10 kilomeetrit, vehid vahepeal hoogsalt kepiga, keskendumine on kohati väga väsitav. Golf on mentaalselt ja füüsiliselt väga raske.

Foto: Erlend Štaub

Aga mis siis saab, kui lumi maha tuleb?

Ma tegelen ikka teiste spordialadega ka. Kui ma ei mängi golfi, siis käin jooksmas või käimas ja talvel ka joogatrennis, pilateses. Käin ka erinevates rõhmatreeningutes. Olen väga sportlik inimene, mulle meeldib aktiivne liikumine.

Foto: Erlend Štaub

Rita pajatas ka "Pilvede all" fännidele, mida põnevat ootab neid ees uuel hooajal.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles