Sinu võimalus! TV3 otsib uut ilmateadustajat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 otsib „Seitsmeste uudiste“ meeskonda uut ilmateadustajat, kes valitakse ametisse vaatajate ja teletegijate ühisel otsusel.

Kandideerida võivad kõik täisealised, kel on kirglik huvi teletöö vastu ning ladus eneseväljendus- ja esinemisoskus. Kasuks tuleb lai silmaring ning mõnus huumorisoon.

Osalemiseks on vaja täita ANKEET hiljemalt 6.septembriks.

Foto: TV3

Ilmateadustajaks kandideerijatelt laekunud ankeetide põhjal valib „Seitsmeste uudiste“ toimetus välja osalejad ilmakonkursi eelvooru. Eelvoor toimub 12. septembril TV3 stuudios, kus salvestatakse ilmateate-videod. Klippide seast teeb lõpliku valiku žürii, kuhu kuuluvad nii TV3 esindajad kui ka televaatajad, kes saavad kandideerijate etteasteid ja eetrisobivust uudiste kodulehel hinnata.

Ilmateadustaja amet on üks neist, mis puhub tuule tiibadesse ka edasisele telekarjäärile – juhul, kui inimene ise on töökas, tubli ja pälvib vaatajate poolehoiu.

Foto: TV3

TV3 oli esimene telekanal Eestis, mis tõi 1997.aasta sügisel ekraanile ilmateadustajast diktori; enne seda edastasid ilmainfot EMHI sünoptikud. TV3 ilmauudiseid on aastate jooksul vahendanud Annely Adermann, Irmeli Karja, Sandra Tamm, Kaia Ferland, Teele Ardel, Maile Meius, Liis Lusmägi jt, praegu säravad „Seitsmeste uudiste“ ilmaminutites Erkki Sarapuu ja  Ingrid Teesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles