Õgardite ööl linastub filmiklassika pärl «Suur õgimine»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õgardite ööl linastub filmiklassika pärl "Suur õgimine" Marcello Mastroianniga peaosas
Õgardite ööl linastub filmiklassika pärl "Suur õgimine" Marcello Mastroianniga peaosas Foto: Kino Artis

Oktoobrikuisel õgardite ööl linastub 27. oktoobril kl 21:30 kinos Artis suisa ogar toiduorgia «Suur õgimine» (La Grande bouffe) Marcello Mastroianniga peaosas, mille autoriks maailma filmikunsti ajaloo üks mõjusamaid ärritajaid – Marco Ferreri.


 

«Suur õgimine» on Prantsusmaa ja Itaalia koostööfilm aastast 1973, mis räägib neljast edukast keskealisest mehest (Marcello Mastroianni, Michel Piccoli, Ugo Tognazzi ja Philippe Noiret), kes otsustavad astuda radikaalse sammu ja ennast naudingutega tappa – surnuks süüa, kaaslaseks kohalikud prostituudid ja juhuslikult seltskonda sattunud volüümikas õpetajanna.

Naljakas ja groteskne, isuäratav ja südant pahaks ajav orgiafilm võitis Cannes’is filmikriitikute preemia. 

 

Film linastub prantsuse ja itaalia keeles, eesti- ja ingliskeelsete subtiitritega.

 

Kinopiletid hinnaga 75 krooni on müügil kinos Artis ja Piletilevis.

 

ÕGARDITE ÖÖD on unustamatut filmikunsti pühitsev kulinaariateemaliste filmide programm, mida kino Artis korraldab kord kuus ajakirja Oma Maitse esimese väikese juubeli, 5. ilmumisaasta tähistamiseks.

Toiduteemadega üle võlli ümber käivad filmid valivad programmi Eesti Filmiajakirjanike Ühingu ajakirjanikud. Kord kuus on Artise filmimenüüs ka hõrgud palad, seda programmis ARMASTUS KÄIB KÕHU KAUDU.

 

Lisainfo:

Kino Artis kassa

Tel 6631380

kassa@efsa.ee

www.kino.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles