Prints William läks pulma koos naiseõe Pippa Middletoniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William
Prints William Foto: SCANPIX

Briti Cambridge´i hertsoginna Catherine loobus sõprade pulmas osalemisest ning ta abikaasa, prints William läks sinna koos Pippa Middletoniga, kes on Catherine´i õde.

William ja Pippa olid möödunud nädalalõpul külalisteks nende ühiste sõprade Bear Macleani ja Daily Dickinsoni pulmas Lõuna-Devonis Thurlestone`is, edastab Daily Mail.

Teiste külaliste ja meedia suureks üllatuseks saabus prints William pulma koos naiseõega, sest Catherine oli viimasel hetkel pulma minemisest loobunud.

Tegemist oli nii viimase hetke äraütlemisega, et pruutpaar ei jõudnud muuta pulmalaual olevat nimekaarti. Pippa Middleton istus kohal, kus ta ees laual oli silt Cambridge`i hertsoginna Catherine. Ta koht oli prints Williami kõrval.

Ei ole teada, miks prints William võttis sõprade pulma kaasa naiseõe.

«Järgmisel päeval oli see meediale teada ning sellest rääkisid ka pulmakülalised. William ja Pippa jäid pulmapeole teiseks päevaks ja osalesid lõuasöögil,» lausus allikas.

Möödunud nädalalõpu pulm ei ole ainus sündmus, millel osalemisest on hertsoginna Catherine loobunud.

Catherine´i ja Williami perre sündis mais tütar, printsess Charlotte ning paari esimene laps, prints George sai juulis kaheaastaseks.

Catherine teatas pärast tütre sündi, ta ta tahab pühenduda perele ning loobub avalikest üritustest.

Enne abiellumist 2011. aastal käisid William ja Catherine sageli üritustel koos, kuid viimasel ajal on William olnud avalikkuses üksinda.

Hertsoginna Catherine ei osalenud möödunud aasta detsembris näiteks Williami sugulase Zara Phillipsi tütre ristimisel. Catherine`i mitteosalemine oli üllatav, kuna Zara on prints George`i ristiema.

Briti kuningliku pere esindajad ei ole hertsoginna Catherine`i käitumist kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles