Täiskasvanuks saamine ei tähenda suureks saamist

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätkates sealtsamast, kus sõprus kunagi pooleli jäi, leiavad lapsepõlvesõbrad, et vanemaks saamine ei tähenda ilmtingimata suureks saamist.
Jätkates sealtsamast, kus sõprus kunagi pooleli jäi, leiavad lapsepõlvesõbrad, et vanemaks saamine ei tähenda ilmtingimata suureks saamist. Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 22.-28. oktoobrini kella 19 vaadata pöörast komöödiat "Suured".

"Suured" on komöödia viiest mehest, kes olid poisikestena parimad sõbrad. Nüüd kogunevad nad üheks nädalalõpuks peredega kokku, kohtudes üksteisega esimest korda 30 aasta jooksul.

Jätkates sealtsamast, kus sõprus kunagi pooleli jäi, leiavad mehed, et vanemaks saamine ei tähenda ilmtingimata suureks saamist.

Komöödia “Suured” koomikuteansamblisse kuuluvad Adam Sandler (“Click”), Kevin James (“Kui Chuck abiellub Larryga”), Chris Rock (“Põetaja Betty”), David Spade (“Just Shoot Me”), Rob Schneider (“Deuce Bigalow, Euroopa gigolo”), Salma Hayek (“Ehast koiduni”), Maria Bello (“Vägivaldne minevik”) ja Maya Rudolph (“Saturday Night Live”).

Filmi lavastas Dennis Dugan (“Lahe papa”), stsenaariumi kirjutasid Adam Sandler ja Fred Wolf.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles