Coppa della Maga Summer Model 2015 suur finaal juba täna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alanud on suve oodatuim modelliotsing! «Coppa della Maga Summer Model 2015»
Alanud on suve oodatuim modelliotsing! «Coppa della Maga Summer Model 2015» Foto: Erakogu

Juba kuuendat aasta järjest viib Buduaar läbi modelliotsingu, et leida võluvaid ja säravaid naisi moeseeriateese ja moelavadele. Juuli viimasel nädalal kuulutatigi avatuks suur suvine modellivõistlus «Coppa della Maga Summer Model 2015», mille lõppfinaal toimub täna, 18. augustil restoran Al Bastione suveaias.

Luksuslik jäätistebränd Coppa della Maga on pannud võitjale välja reisi Euroopa moemekasse Milanosse (väärtus 500 eurot) ning terve järgneva aasta jooksul saab kaunis võitja koostöös Buduaariga viia läbi erinevaid ilu- ja moeprojekte. 

Kõik on oodatud 18.08 kell 19.00 Al Bastione suveterassile, et osa saada suurest suvemodelli konkursi finaalist. 

Modelle ootab tantsuvoor, teleklipi ja fotomodelli voor ning moeshow. Saabunud külalisi tervitavad ehtsa Itaalia gelato maitsed Coppa della Maga valikust ning tuju aitab luua Eesti tuntuima likööri Vana Tallinn jäätisemaitselise koorelikööri kokteilid. Kauni meigi eest kannab hoolt Dior.
 

Auhinnad

Modellikonkursi võitja saab auhinnaks unustamatu reisi Euroopa moemekasse Milanosse! Lisaks kaasab ajakiri Buduaar võitjat moeseeriate modellina. Kõik kümme finalisti leiavad oma kingikotist suve hakul välja tulnud luksusliku parfüümi, kas Karl Lagerfeld Private Klub EDP 85 ml (70 €) või Van Cleef & Arpels Feerie Rubis EDP 100 ml (95 €). 

Lisaks kõigile finalistidele on kingikottides Buduaari ajakirja aastatellimused ja rikkaliku sisuga ilutoodete kotike, milles peitub kosmeetikat Debenhams moekaubamajalt ja Christian Dior brändilt, mitmekülgselt hea nahahooldustoode Bio-Oil® ja Phytokeratine šampoonid.

Oma lemmikule annavad tiitleid ja auhindu tantsustuudio JJ Street Dance, moekaubamaja Debenhams, raadiokanal Ring FM ja kohale tulnud publik.

«Coppa della Maga Summer Model 2015» finalistidega saab tutvuda SIIN!

Sissepääs üritusele tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles