Amazoni boss: Clarksoni uus saade on väga-väga-väga kallis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Amazoni juht Jeff Bezos ütles, et Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May uus autosaade maksab kena kopika.

Bezos ei avaldanud täpseid summasid, kuid ütles, et uus saade saab olema «väga-väga-väga kallis» ja lisas, et endine «Top Geari» trio on «palju väärt ja nad teavad seda», kirjutas The Telegraph.

Meedias on varem levinud väited, et kolmikul on episoodi kohta kasutada 4,5 miljonit naela, mis teeb sellest ühe Briti kalleima saate läbi aegade. 

Bezos märkis, et Amazon on väga põnevil: «Meil on tulemas palju uusi sarju, mis kindlasti meeldivad vaatajatele Suurbritannias ja kogu maailmas. Clarksoni uus saade on kindlasti nende hulgas.»

«Praegu on käes televisiooni kuldaeg. Veel viis aastat tagasi polnud võimalik A-listi talenti teleseriaali tegema saada või kui said, siis see oli väga haruldane. Tänaseks on see täielikult muutunud,» lisas Bezos. «Telesarjadesse investeeritakse palju ja aeg, mille jooksul lugu jutustada, on palju pikem.»

Amazon sõlmis endiste «Top Geari» saatejuhtidega lepingu 36 episoodiks ehk kolmeks hooajaks. Veel pealkirjastamata saade linastub Amazon Prime'is. Episood kestab tund aega ja debüüt leiab aset ilmselt 2016. aasta sügisel. Saates saab näha tavapäraseid katseid ja väljakutseid üle maailma ning kolmikut «autodest jahumas».

Produtsent Andy Wilman lisas, et nad otsustasid Amazoni kasuks, kuna neile pakuti suurt eelarvet ja loomingulist vabadust. 

The Stig ja teised elemendid jäävad «Top Geariga» BBCsse ning kolmik peab leidma ka uue võidusõiduraja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles