Elu24 loosib piletid tasuta kinno ja peole! Uue saksa filmi „Victoria” eriseansid kutsuvad vaatama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa film „Victoria”
Saksa film „Victoria” Foto: Kaader filmist

Kolmapäeval, 19. augustil toimub Tallinnas tore filmisündmus ja pidu – juba miteid auhindu pälvinud uue saksa filmi „Victoria” eriseansid. Afterpartyl mängivad plaate filmigurud Tristan Priimägi ja Karlo Funk. House-rütme keerutavad tulnud DJ Raf Peterburist ning Tornike Tbilisist! Elu24 loosib kaks piletit!

Film räägib põneva ja dramaatilise loo noorest hispaanlannast Victoriast, kes Berliinis pidutsedes satub kokku saksa noormeestega. Kogu filmi sündmustik käsitleb ühtainsat ööd, mis võtab väga ettearvamatud pöörded ning lõpeb ettearvamatult dramaatiliselt.

Filmi teeb eriliseks operaator Sturla Brandth Grøvleni kaameratöö, sest kogu film on võetud üles ühe võttega. Film pälvis 2015. aasta Berliini Filmifestivalil Hõbekaru parima kunstilise panuse eest.

Melomaane rõõmustab kindlasti ka filmi muusika, mille autoriks on tunnustatud helilooja Nils Frahm.

Režissöör: Sebastian Schipper

Osades: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, Max Mauff

Film on Eesti kinodes 21 augustist. 

Eriseansid 19.augustil:

kinos Artis kell 19.00 

Forum Cinemas kell 20.30

Afterparty algab PADA-s algusega kell 22.00.

Mängivad:

filmigurud

TRISTAN PRIIMÄGI ja

KARLO FUNK

Erikülalisena astuvad üles

DJ RAF (Peterburi)

ning TORNIKE (Gruusia)

DJ Raf on Peterburi elektroonilise muusika klubiskene pioneer juba aastast 1998, mängides tuntud klubides, nagu Mosaique, Stakenschneider, BarakObamaBar, Kvartira, 3 etazh.

Tornike on Tbilisist pärit elektroonilise muusika tegija, kelle lendlev ja atmosfääriline produktsioon on laiemalt tuntud ka väljaspool Gruusia piire. Torniket peetakse üheks erilisemaks tegijaks elektroonilises muusikas. Tornike Chokheli on lisaks pärjatud ka 2010/2011 aastal Innovative Music Awardsi Electronautsi tiitliga.

Võida pilet eriseansile kinos Artis ja afterpartyle PADAs! Lisaks rõõmustab külalisi kinos fritz kola ning PADAs ootab igaüht tervituskokteil. Soovid võita? Saada kiri märksõnaga VICTORIA aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid tasuta filmile ja peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles