«Naistevahetus»: Jane muretses, kuidas seksita vastu pidada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetus - Jane
Naistevahetus - Jane Foto: TV3

TV3 tõselusarja «Naistevahetus» kolmandas osas vahetasid kodud Elina Paidest ja Jane Tartust.

Elina on 21-aastane ja töötab hooldusõena, Jaanus on 31-aastane pagar. Paari internetitutvus algas juba siis, kui Elina oli vaid kolmteist aastat vana. «Tõi mulle roosi ja niimoodi läks. Kõik on kirglik, kui kakleme siis kirglik ja kui armastame, siis kirglik,» rääkis Elina.

Jane on 32-aastane ja hetkel töötu, Janar on 36-aastane santehnik-keevitaja. Jane tunnistas, et suhte alguses oldi küllalt vabameelsed isegi siis, kui Jane veel tütart kandis. «Aga siis, kui tütar sündis, ütlesin et aitab. Aga armastus on ikka alles, magame ikka ühe teki all.» «Millegipärast alles jah,» nõustus Janar. «Seks käib ka tihedamini kui jõulud,» lisas Jane rõõmsalt.

«Vahest on küll tunne, et aitab, tõstan mehe ukse taha. Aga ta on nii armas,» oli Jane mehe suhtes mõistev, kuid täiendas seejärel: «Tülid tulevad sellest, kui mees armastab napsutada.» «Naine arvab jah, et olen vahepeal jobu!» lisas Janar.

Kumbki paar pole abielus. aga tahaks olla küll.

Saatesse tulid naised seepärast, et teada, millised on peresuhted teistes peredes. «Saatelt ootan uue mehe kogemust, pole olnud enne teist meest,» selgitas Elina.

Emad pakkisid asjad ja lugesid enne uude perre minekut kodustele sõnad peale. «Mees ja poeg magavad seal, tütar ja uus ema magavad siin. Päris üksteise kõrval ei pea magama!» pani Jane enne kodust lahkumist viimased reeglid paika.

Elina tuulas uues Tartu agulimaja kodus mõnuga. Vannitoa leidis ta köögist aga WC jäigi leidmata. Ta käis isegi koridoris otsimas, kuid ainuke käimla,mille ta leidis, kuulus kassile. «Issand, kui suur kass. Ootab tittesid vä?»

«Meenutab nagu minu lapsepõlve,» kommenteeris Jane Paide kodu välimust. Jane luges üllatusega perenaise piiblist ette kõikvõimalikud kohad, kuhu lapsel on keelatud minna ja teatas, et tema juures pole küll ühtegi kohta, kus lapsed olla ei tohi.

«Meie peres on mehe roll kaitsta oma peret hea ja halva eest! Mis mõttes?» imestas Elina Tartu pereema piiblit lugedes.

Elina tunnistas uues kodus, et tal on tõesti plaan oma mehega abielluda. Ainult et peaks ikka teised mehed ka ära proovima, et olla ikka kindel, kas abieluranda minek on õige otsus.

«Ei olegi  päris vanamutt!» kommenteeris Janar uut noorukest pereema pärast esimest kohtumist.

Elinal oli uuele isale kohe pakiline küsimus, et kus on selle kodu WC, kui seda korteris pole? «Ma ei lähe ju naabrite ukse taha, et kas siin on WC?» selgitas Elina Janarile oma kõige suuremat muret uues kodus. «No see on siin!» viib Janar Elina naabritega ühisesse koridori. «Kass on isane!» teatas Janar Elina vihje peale, et on vist kiisupoegi oodata.

Kohmetu Jaanus tõi uuele emale kohe roosi. Just samamoodi nagu kunagi Elinale.

Jaanus tutvustas korterit ja teatas, et pisipoja magab vanemate voodis. «See vist on tänapäeva noorte loll harjutamine,» arvas Jane.

Janel oli kohe mure, et kuidas see kümme päeva vastu pidada. «Mees arvas, et seksi ei saa igavesti ette teha, tagantjärgi on veel parem.» Jane läks seksiteemast nii hoogu, et rääkis sinnaotsa kohe loo, kuidas nad mehega baari naistevetsus vanainimeste asja ajasid.

«Tundub huvitav inimene olevat,» leiab Jaanus.

Janar ja Elina asusid üheskoos kohe saabumusõhtul süüa tegema. Janar vaatas elutoas multifilme ja kooris kartuleid, Elina hakkis köögis viinereid. Selline tööjaotus.

Jaanus ei tihanud ei last ega söögitegemist uuele emale usaldada ja paistis närviline. Tartu peres oldi aga rahul. «Elinal on naerunägu peas ja isal ka!» Kellveni meelest oli isa uue emaga rahul.

Elina sobitus uude perre päris hästi, esimene hommik agulimajas oli õdus, koos ärgati, tehti imepisikeses köök-vannitoas tualetti, suitsetati, igavleti, sest päevade kaupa ei toimunud midagi.

Teisel pool nii rahulik polnud. Saimon ei püsinud  pudeliski paigal. Hammustas ja näpistas. Nii Jaanus kui uus ema olid mures, kuidas hakkama saadakse.

Jane oli päris rahul, et elas koos aktiivse pereisaga. «Mulle meelduks, kui minu mees oleks ka selline!» Janele ei meeldinud mõte, et ka tema mees võiks niisama toredasti aega veeta. «Väike armukadedus on küll, aga mul on tütar politseinik kodus!» lohutas ta ennast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles