Täna algas Pärnus suve ekstreemseim tänavaspordi festival «OnWheels Kuldrula»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna algas Pärnus suve ekstreemseim tänavaspordi festival "OnWheels Kuldrula"
Täna algas Pärnus suve ekstreemseim tänavaspordi festival "OnWheels Kuldrula" Foto: Kuldrula

Suvepealinn kannab sel suvel oma nime täiega välja. Alles lõppes Weekend Baltic festival ning juba täna sai alguse ekstreemspordi festival «OnWheels Kuldrula».

OnWheels Kuldrula festival leiab aset täna ja homme otse Pärnu südames. Kuldrula on ühtlasi ka ametlikud Eesti Lahtised Meistrivõistlused BMX, Rula, Uisu ja Tõukeratta arvestuses. 

Kuldrula juured ulatuvad sügavale 1980. aastasse, kui Pärnus leidis aset Eesti esimene rulavõistlus. Tol ajal võeti mõõtu Pärnu silla all slaalomi sõitudes. 

Aastast aastasse on Kuldrula kasvanud üheks Eesti suurimaks ja tähtsaimaks tänavaspordi võistluseks, mis koondab samade huvidega noori/vanu ja loob mõnusa festivali meeleolu.

Eelmisel aastal Pärnusse rajatud rulapark on Maarjamaa suurim ja võimalusterohkeim.

Lisaks Eesti parimatele on võistlusele oodata sõitjaid Soomest, Lätist, Leedust ja isegi Brasiiliast. Pealtvaatajatele on festival väga vaatemänguline ja kaasahaarav. 

Festivali programm:

14.08 «LEGE SURFIKA SOOJENDUS @PÄRNU SURFIKLUBI»

15.08 OnWheels KULDRULA KVALIFIKATSIOONID

15.08 «LEGENDAARNE KULDNE AFTEKAS @KATLAMAJA»

16.08 OnWheels KULDRULA FINAALID

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles