Tarantino soovib Ringo Starriga koostööd teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: AFP / Scanpix

Režissöör Quentin Tarantino soovib mõnda oma järgmisesse filmi näitlejana kaasata ka eksbiitel Ringo Starri.

Maailmakuulus filmimees soovib biitlite trummariga koosööd teha ja ütles, et talle on Ringo alati teistest biitlitest rohkem muljet avaldanud, kirjutab Femalefirst.

«Ma valiksin biitlite asemel iga kell Elvise, aga Ringos on midagi erilist. Ma olen alati arvanud, et tema laval olemises on midagi erilist,» ütles Tarantino ajalehele Liverpool Echo.

Ringo astus esmakordselt filminäitlejana üles 1964.aasta filmis «A Hard Day´s Night» koos bändikaaslaste John Lennoni, Sir Paul McCartney ja George Harrisoniga.

Tarantino, kes kehastab uues filmis «Sukiyaki Western Django» Ringo-nimelist kauboid, on tuntud selle poolest, et aitab veteranstaare taas kuulsuseradadele. Teda on korduvalt peetud John Travolta karjääri päästjaks 1994.aasta filmiga «Pulp Fiction» ning Tarantino oli ka režissöör, kes tõi 1997.aasta filmiga «Jackie Brown» taas publiku ette 58-aastase Pam Grieri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles