Katlamaja Art Festi õpitoad lõppesid leekidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katlamaja Art Fest
Katlamaja Art Fest Foto: Pim VH

Katlamaja Art Festi ja IN graafika raames toimusid Katlamajas esmaspäevast neljapäevani graafika töötoad, kus huvilistel oli võimalik õppida puulõiget Beaumont/Texasest pärit graafiku Maurice Abelmani käe all, siiditrykki ja -või hoopis arvutis portreede joonistamist kohalike spetsialistide Ott Piibemani  ja Madis Põldsaare juhendamisel. 

Viimasel päeval tulid noori kunstnike juhendama ka linoollõike suurmeistrid Peeter Allik ja Toomas Kuusing. Viimane päev kulmineerus *Kenneth Laing Herdy (CAN) performance’iga, mille eest kunstniku enda sõnul oleks ta Kanadas vangi pandud.

Foto: Pim VH

Redas Dirzis Leedust presenteeris aga hoopis proletariaalset trükikunsti, kui kasutas printimiseks kahe valtsilist teerulli. Redase performance’i käigus valminud töid on võimalik näha veel ainult täna toimuval Red Bull Music Academy peol ning homsel Kuldrula Kuldsel Äftekal.

Foto: Pim VH

Kohal oli ka Hulkur Rändbaar ning Risto Puurunen & Juho Poesiloe Pöysti 3D Cameras on BIKES!

Foto: Pim VH

Festival jätkub täna kell 16:00 Pärnu Kolledžis, kus algab Printmaking IN näituste avamisralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles