«Naistevahetuses» kohtuvad aktivistid ja igavlejad

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
'Naistevahetuse' Jane ja Janar
'Naistevahetuse' Jane ja Janar Foto: Raivo Lugima

Sarja «Naistevahetus» tänaõhtuses osas vahetavad kodud Elina Paidest ja Jane Tartust. Naiste elustiilid on väga erinevad ning uued kogemused pakuvad mõtteainet kõigile osalistele.


Hooldusõena töötava Elina (21) elukaaslaseks on pagarist Jaanus (31), kellega tutvuti internetis. Elina meelest on tema ja Jaanuse suhe vürtsikas ja tormiline - kui armastatakse, siis kirglikult; kui kakeldakse, siis temperamentselt. Elina on rõõmus tegutseja. Ta jõuab aktiivse ja uudishimuliku pisipoja kasvatamise kõrvalt ka tööl käia ja väljas lõbutseda.

Teiseks pereemaks on hetkel töötu Jane (32) ning tema elukaaslaseks Janar (36), kes on ametis san-tehniku ja keevitajana. Paaril on kaks vahvat last. Kui Elina ja Jaanuse argielu on tulvil toimetusi, siis  teise pere igapäevaelu on väga rahulik. Just elutempo erinevused toovad sellele vahetusele põnevaid väljakutseid.

«Naistevahetuse» teise paari lugu algab TV3 ekraanil täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles