Pärnus saab nautida põrandaaluse peo meeleolu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HIDDEN
HIDDEN Foto: HIDDEN

Laupäeval, 15. augustil leiab Pärnus aset üritustesarja HIDDEN järjekordne pidu.

HIDDEN on Pärnus tegutsev üritustesari, mis on peamiselt tuntud salajaste toimumiskohtade ja hilise algusaja poolest. Siiani on üritus toimunud kohtades nagu Tallinna Väravad, striptiisiklubi Nastja ja Laterna Baar.

Augustiunetusel toimuv HIDDEN on eelnevatest pidudest avalikum, kuid üritab siiski edasi anda «põrandaaluse» peo emotsioone, mis sarnanevad kohati 90ndatel aastatel toimunud «reividega». Öö jooksul saab kuulda kõike alates house-muusikast lõpetades drum and bassiga.

Igal üritusel astuvad üles erinevad plaadikeerutajad Pärnust ning mujaltki. Varem on HIDDENil üles atunud Pärnu DJ'd Ranto Lupp, Kevin Park, Rait Murumets, Kaspar Adamson, Optimus Fine jpt.

Augustiunetuse ajal toimuv HIDDEN HYPER FROG leiab aset Supeluse tänaval asuvas Lonkava Konna Baaris. Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Shows by OPTIMUS FINE on Mixcloud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles