Eelmise aasta superstaarid esinevad Taskus

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: Liis Treimann

18. septembril esinevad Tartus Tasku moe- ja vabaajakeskuses esmakordselt ühise projektiga «Eesti otsib superstaari» saate esinumber Jana Kask, teise koha saavutanud Arno Suislep ning saate «Kaks takti ette» võitja Margus Vaher.

Superstaare saadab menusaate viieliikmeline bänd koos taustalauljatega.

Kontserdil esitavad lauljad «Superstaari» saatest tuntud hitte nii üksi kui duetina.

Tasku moe- ja vabaajakeskuse juhataja Veiko Keerbergi sõnul on kontserdi «Superstaarid Taskus» eesmärk sisse juhatada regulaarne üritustesari.

«Tegemist on esimese suure üritusega pärast Tasku keskuse avamist ning kui kontsert inimestele meeldib, siis saab järgmisel kuul juba uusi staare näha,» lisas Keerberg.

Veiko Keerbergi sõnul on kontsertide korraldamine osa meelelahutusest, mis sobib hästi kokku Tasku vabaajakeskuse kontseptsiooniga.

«Tasku aatriumi puhul on ehitamise ajal sobivate akustiliste lahenduste peale mõeldud ning saali mahub kuulama korraga paartuhat inimest,» lisas Keerberg.

Kontsert algab Tartus Tasku keskuse aatriumis 18. septembril kell 22.00 ning kestab orienteeruvalt poolteist tundi.

Ürituse ajaks seatakse sisse esmaklassiline heli- ja valgustehnika.

Tasku poed on esimese kontserdi toimumisajal suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles