HND annab käesoleva aasta esimese kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Scorpionsi kontserti Tallinnas soojendas kodumaine HND
The Scorpionsi kontserti Tallinnas soojendas kodumaine HND Foto: Viktor Burkivski

Homme, 14. augustil annab käesoleva aasta esimese kontserdi ansambel HND, kes jagab Pärnu klubis Volume lava põhjanaabrite gootirock kollektiiviga TO/DIE/FOR.

HND on kontserdite andmises tänavu väga passiivne olnud ja selle põhjuseks on stuudiotöö uute lugu kallal. Möödunud aasta lõpus ilmunud singel koos videoga loole «Allaandjad» sai väga positiivse vastuvõtu osaliseks.

Üsna pea on raadioeetritesse oodata ka päris uut materjali. Bändi bassimees Tarmo «TP» Põiklik lausus, et kui tuli pakkumine olla toetuseks Soome rockbändile TO/DIE/FOR, siis ei lastud end kaua moosida. «Mõned aastad tagasi Helsingis esinemas käies sattusime täiesti juhuslikult ühes klubis TO/DIE/FOR'i kontserdile ning sõnaotseses mõttes oli meil kõigil suu ammuli kui hea see kontsert oli. See oli vist esimene (ning viimane kord) kui kogu HND on mingist bändist üksmeelselt sillas olnud,» muheles Põiklik.

HND seni viimane video «Allaandjad»on Youtube's nähtav SIIN! Lugu on leitav nii iTunesi kui ka Spotify keskkonnas.

Uksed klubisse Volume avanevad 14. augustil kell 21.00, lisainfo SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles