Eesti Laulul säranud Mariliis Jõgeva annab täna tasuta kontserdi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Mariliis Jõgeva ehk Mari
Lauljatar Mariliis Jõgeva ehk Mari Foto: Facebook

Alates tänasest ja järgneval kolmel neljapäeval kutsub Harju mäel asuv Varblase terrass nautima tasuta akustilist kontserti Eesti Laulul säranud Mariliis Jõgeva esituses. Kontsert algab kell 20.00.

Mariliis Jõgeva on siiani ehk enim tuntust kogunud telesarja «Pilvede all» tunnuslauluga «Väike valge vale», mille muusika autor on Hendrik Sal-Saller. Telekaamerad ei ole talle samuti võõrad, sest kuus aastat tagasi osales lauljanna võistlusel «Eesti otsib superstaari», kus jäi kümnendaks.

Eesti Laulu poolfinaali pääses Mari enda kirjutatud lugu «Kolm päeva tagasi». Ta ei olnud kunagi varem Eesti Laulu konkursil osalenud, ent kuna lugu oli tal käepärast, otsustas ta sel kaasa lüüa. Poolfinaali pääsemine oli tema jaoks tore üllatus.

Varblase terrass asub Harju mäel, Vabaduse samba kõrval. Sissepääs on kõigile tasuta, laudu saab reserveerida numbril 56256444 või emailil.

Lisainfo SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles