Red Bull Music Academy ja Ben Westbeech aka Breach lõpetavad Katlamaja suvise hooaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katlamaja
Katlamaja Foto: Johan Huimerind

Sellel reedel toimub Pärnus Katlamajas hooajalõpupidu, mille peaesinejaks on Inglismaalt pärit techno ja house-muusika lavasid vallutav Breach. Red Bull Music Academy peol astuvad üles ka Sander Mölder, Dave Storm ja DJ Quest.

Varem Ben Westbeech’i nime all tuntud inglise produtsendi ja DJ looming on koos tema uue aliasega võtnud pöörde radadele, kus märgusõnadeks deep, dark ja tech, kuid on säilitanud talle omase souli. Endise tšellisti ja klaverivirtuoosi Breach'i lood «Jack» ja «Fatherless» on tänaseks tõusnud tantsumuusika hümni staatusesse.

Kuula Breachi hitti Jack SIIT!

Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ'de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. 2015. toimub akadeemia Pariisis,

Vaata lisa SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles