Viimsi Keskuse avavad Viimsi All Stars Band ja Kõrsikud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Viimsi keskus
Uus Viimsi keskus Foto: tkmgroup.ee

Täna, 13. augustil Haabneemes avatavas Viimsi Keskuses pakutakse külastajatele põnevat meelelahutusprogrammi. Paljud esinejatest on kohalikud elanikud - üles astuvad Viimsi pillimängijad, tantsijad ja lauljad, saabujaid tervitab ligi 50 saksofonimängijat. Kõige erilisema etteaste teeb spetsiaalselt ürituse jaoks kokku kutsutud Viimsi All Stars Band.

«Ootame külastajaid juba kell 14.00 ning põnevaid etteasteid pakume õhtuni välja. Osaleda saab erinevates auhinnamängudes, nautida juukse show`sid, tantsuetendusi ning näidistrenne, muidugi tutvuda ka keskuses asuvate poodide, meelelahutus- ja toidukohtadega. Bowlingu- ja piljardikeskuse Ku:lsa:li avab aga kell 14:30 bowlingu maailmameister Kimmo Lehtonen,» teatas keskuse turundusjuht Piret Kull.

Spetsiaalselt Viimsi Keskuse avamiseks kokku kutsutud Viimsi All Stars Bandi solistidena esitavad tuntud laule viimsilased Pearu Paulus ning Kelli Uustani, erikülalisena esineb Marko Matvere. Õhtul saab jalga keerutada muhedate Kõrsikute laulu- ja pillihelide saatel.

Ürituse kava

14.00 Uksed avatud - saabujaid tervitavad Randvere Pasunakoor ja saksofonimängijad

15.00 Make Your I.D. soengu show

15.20 JJ-Street Dance Company tantsuetendus

15.40 MyFitness näidistreening

16.20 JJ-Street Dance Company tantsuetendus

16.40 MyFitness näidistreening

17.10 Viimsi All Stars Band - solistid Kelli Uustani, Pearu Paulus ja Marko Matvere

18.20 Kõrsikud

19.00 Kõrsikud

Viimsi Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ning My Fitness spordiklubi, lisaks asuvad seal erinevad söögi- ja meelelahutuskohad, kauplused ja teenuspakkujad.

Vaata ka viimsikeskus.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles