Naistevahetuse-Jaanus oskab meediat lüpsta

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus ja Elina paidest osalesid saates Naistevahetus.
Jaanus ja Elina paidest osalesid saates Naistevahetus. Foto: Jelena Rudi

«Naistevahetuse» uus paar Jaanus (31) ja Elina (22) läksid saatesse pragmaatilise eesmärgiga: vaja hankida uus köögimööbel.


Teatavasti saab osalev paar 15 000 krooni, mille paigutamise üle otsustab vahetusnaine. Jaanus ja Elina oskasid oma asja nii osavasti ajada, et saidki ihaldatud köögimööbli. Kuidas, seda näeb juba saates.

Varem on Jaanus «Tõehetkest» välja kõndinud 100 000-kroonis tšekiga, mis aitas tasuda mehe võlgu. ««Tõehetkes» on nii, et istud punasele toolile, natuke piina, ja mängu lõpus tõused püsti – oled vaba!» kiitis ta Õhtulehele. Aga igasugu väiksemaid võite on usin publikumängudes osaleja ennegi saanud: StarFMi reis Itaaliasse kahele näiteks. Aga igasugust muud nänni – tasuta lõunasööke, spa-tuusikuid, priipääsmeid kontsertidele – ei jaksa Jaanus kokkugi lugeda. «Ükskord võitsin neli piletit ühe päeva jooksul!» kirjeldab ta oma rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles