Räppar Okym'i uut albumit «ERRORIST» saab tasuta alla laadida!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OKYM "Segadus"
OKYM "Segadus" Foto: Ekraanitõmmis Youtube videost

Okym on bändides HaDeC (koos Beebilõustaga) ja Palat nr 15 (koos Rükiga) debüteerinud, auhindadega pärjatud 2 sooloaalbumit avaldanud, bändiga Projekt Nebula (koos Tiiu ja Audioholicuga) d'n'b'l eksperimenteerinud ja bändiga Vöörad (koos Tuuli Ranna ja Ula’ga) Eesti Laulu poolfinaali jõudnud.

Uus album on järjekorras kolmas ja tõestab oma kardinaalselt eelnevast erineva soundiga, et Okym ei väsi eksperimenteerimast. Kehastudes erroristiks jutustab kartmatult irvitades inimaju pimekohtadest, vasturääkivustest, silmakirjalikkusest, keset igavest egotitaanide võitlust.

«Uue ja omapärase soundiga album. Hea lüürika, rütmika ja ainulaadse häälega artist,» kommenteeris Semy (MorS Productions), kes on kaastegev artist albumil nii produtsendina kui ka r’n’b vokalistina ning mixinud albumi.

«Kohati väga tume, hingesopi saladusi välja lobisev. Kohati mänglev, muretu ja üleolev. Kogu see emotsioonide kompott heas mõttes õhib su aju,» lahkab Okymi uut plaati Eesti ainulaadseim naisräppar Tiiu, kelle hääl kõlab nii mõneski albumi loos.

«Hea tämbriga spetsialist. Eesti üks kõvematest sõnaseppadest. Alati valmis eksperimenteerima. Uuendusmeelselt muusikasse suhtumine on tugevalt veres,» rääkis albumil produtseerinud ja masteri teinud Eesti jungle'i ja d'n'b tippudesse kuuluv artist Audioholic (Kelder).

Lisaks neile on plaadil kaasa tegemas ka Käärkäsi (Kelder), Härra Kuu, Shromik (HOME Studio), Paul Oja, Chalice, Sim Kares, Rico Saadre, väike Mia.

ALBUM ON NÄDAL AEGA TASUTA KUULAMISEKS ALLALAETAV AADRESSIL HYPERRUUM.EE

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles