Eestis hakatakse filmima muusikavideot!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis hakatakse filmima muusikavideot!
Eestis hakatakse filmima muusikavideot! Foto: Klubi Wonderland

Juba sel laupäeval hullutab klubi Wonderland külalisi DJ Fredin Taanist, kes esmakordselt käis Eestis selle aastasel Airport Jamil. Mees on mänginud maailma suurimatel lavadel ja üle 3000 inimese ees.

DJ Fredin on koos mänginud selliste artistidega nagu: Cosmic Gate, Yves Deryuter, Marcel Woods, Scot Project and Choose.

Küsimusele, kas tal on ka mingid erilised rituaalid, kui ta lavale astub siis selle kohta ütles Frendin nii: "Suuremaid tavasid mul ei ole, kuid mulle meeldib varakult kohale jõuda ja tunnetada atmosfääri ning vestelda fännidega." Üllatusi pidavat olema aga hulgim: Fredin esitleb oma uusimaid lugusid ja nendest ühele kavatseb ta filmida videomaterjali just siin Tallinnas klubis Wonderland! Sellest tekkis kohe küsimus et miks just Eestis? "Airport Jamil jäi mul Eestist ja siin olevast publikust nii soe tunne, et peale oma viimast tuuri ei ole ma kusagil niivõrd sooja vastuvõtu osaliseks saanud. Ma olen oma sõpradega mitu korda peale Haapsalus käiku rääkinud sellest riigist ja eestlased tõesti oskavad hinnata minu muusikat kogu hingest, " sõnas Fredin.

Kui just Sina oled see, kes tahab tulevikus end muusikakanalitest videolt näha, siis tule kohale!

Lisainfot vaata www.clubwonderland.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles