Kas oled «Targem kui 5b»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targem kui 5b.
Targem kui 5b. Foto: TV3

Arvad, et sa oled täitsa tark? Et sa oskad vastata viienda klassi tasemel küsimustele? Kui keeruline see ikka olla saab? Kuigi... Kui peaksid vastama kontrolltöö küsimustele, milleks sa pole õppinud (või õppisid väga-väga ammu), seistes terve klassi ees, mille moodustavad kõik televaatajad...mida teeksid siis?

Eks tule ja pane end proovile TV3 uues telemängus TARGEM KUI 5B, mis jõuab eetrisse sügishooajal!

«Targem kui 5B» on maailma lihtsaim telemäng, kus täiskasvanud püüavad välja selgitada, kas nad on targemad kui 5B. Kui jah, siis saavad nad stuudiost lahkuda pea püsti ja uhke teadmisega, et lisaks võidetud kopsakale rahasummale on nad lastest nupukamad; kui ei, siis ei jää üle muud, kui oma allajäämist tunnistada.

«Targem kui 5B» originaalformaadi «Are You Smarter Than A 5th Grader» on loonud Emmy auhinnaga pärjatud produtsent Mark Burnett, kellelt pärinevad veel näiteks «Robinsonid». USA-s kogus mäng 26 miljonit vaatajat ja tõusis sellega Ameerika telemängude seas esikohale. Mäng on ekraanile jõudnud enam kui viiekümnes riigis.

Saade on valminud koostöös Eesti Entüsklopeedikirjastusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles