Kultuurikorrus tutvustab enda tegevust tänavafestivalil Augustiunetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Eriste ja Frederik Küüts
Johannes Eriste ja Frederik Küüts Foto: Laura Arum-Lääts

Kontsertkoht, stuudio, tehnikarent ja proovikas Korter13 ning veebiväljaanne helilaine.ee avavad 15. augustil tänavafestivalil  Augustiunetus üheks päevaks omanäolise muusikale keskenduva lounge-tüüpi venue nimega MuusikaTuba.

Kontsertkohas astuvad üles Pärnus tegutsevad ja  Pärnuga seotud muusikud, kes lisaks akustilistele kontsertidele räägivad veidi ka endast, muusikast ja vastavad hea meelega küsimustele ning mängivad plaatidelt enda lemmikumat muusikat. 

Ühtlasi tutvustatakse Korter13 ja helilaine.ee tegevust Pärnu linnas. Kõik see toimub 15. augustil Pärnu suurimal tänavafestivalil Augustiunetus.

Enamus MuusikaToas ülesastuvatest esinejatest annavad täispika kontserdi ka Augustiunetuse pealaval. Venue MuusikaTuba on sisustatud nagu päris tuba, pehmete diivanite, patjade, erinevate lauamängude ja hubase miljööga. Asukohaks on Pärnu linn Tammsaare tänava allee (Supeluse-Tammsaare rist) ning sissepääs on kõigile tasuta. Algus kell 16.00.

Üles astuvad:

16:00

STEPS TO SYNAPSE

16:30

THE BOONDOCKS

17:00

FREDERIK KÜÜTS & JOHANNES ERISTE

17:30

MAREK TALTS

18:00

LAURA JUNSON, ERKO NIIT JA ALAN OLONEN (Kali Briis)

Korter13

Korter13 koosneb hetkel kolmest osast - stuudio, tehnikarent ja proovikas. Stuudios saab salvestada nii reklaamklipi koos signatuuriga kui ka ansambli kokkumängu. Rendiks pakutakse kvaliteetseid helitehnilisi seadmeid. Lisaks helitehnikale ka videokaameraid koos vajalike lisatarvikutega. Kultuurikorrusel tegutseb samuti veebiajakiri helilaine.ee, mis  on muusika kuulajate ja tegijate, filmikunsti ja lavateoste ning kirjanduse nautlejate kogunemiskoht

Endise Postimaja ruumides võtab hoogu ka fotostuudio ning kontsert- ja vaba aja veetmise koha loomine. Kõik see annab võimaluse kaasaegse kultuurikeskuse tekkimisele Pärnus

Augustiunetus

15. augustil 2015 toimub Pärnus taas tänavafestival Augustiunetus – kunstide öö. Tänavad, aiad ja pargid on tulvil kunsti ja elunautimist! Suvelõpu sume Pärnu kutsub 15. augustil 2015 kõiki oma püsi- ja suveelanikke koos külastajatega võtma viimast soojast augustiööst, tähistaevast ja mõnusast seltskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles