Õuduste õudus: Jenny McCarthy ärkas rinnaopi ajal üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny McCarthy
Jenny McCarthy Foto: SCANPIX

Näitlejanna ja endine Playboy playmate Jenny McCarthy esimene rinnaoperatsioon osutus ehtsaks õudusunenäoks - staar ärkas keset protseduuri üles.

McCarthy otsustas esimesed rinnaimplantaadid panna, kui ta leidis väikest hinda küsiva ilukirurgi, vahendab Contactmusic.

«Mina ja mu sõbrad leidsime Arizonast arsti, kelle juures maksis rinnaoperatsioon 1500 dollarit. Põhjuseks see, et nad ei kasutanud narkoosi. Ma ei teadnud seda!» meenutas McCarthy.

«Operatsiooni ajal lamasin ja mõtlesin: «Vau! Ma näen tissioperatsiooni ajal erakordset unenägu tissioperatsioonist!» Mõtlesin endamisi, et oskan nimetada kõiki neid instrumente, mida nad edasi-tagasi ulatasid ja imestasin, kui tõetruu see unenägu oli. Siis avasin silmad ja jumaluke! - see kõik toimus päriselt! Vaatasin alla ja neil oli üks rind tehtud,» kirjeldas naine.

«Küsisin: «Mis toimub? Jumal, ma olen ärkvel!» Selle peal ütles arst, et jah, ta teab, üks tiss on veel vaja teha, pea vastu! Pidin hiljem laskma rinnad ümber teha,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles