Aluspükstes tantsinud Austraalia minister pani ameti maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Brown koos tütrega
Matt Brown koos tütrega Foto: AFP / Scanpix

Austraalias pani aluspükstes tantsinud minister ameti maha.

Austraalia New South Walesi osariigi politseiminister Matt Brown oli sunnitud lahkuma kolm päeva pärast ametivande andmist, kirjutab abc.net.au.

36-aastase politseiministri juhtum sai alguse selle aasta juunis, kui ta terve öö tantsis kontori nahksohval. Mehe ainsaks rõivaks olid aluspüksid.

Peomeeleolus Brown korraldas oma alluvatele peo. Ta sattus nii vaimustusse, et hakkas riideid seljast loopima.

Browni kaastöötajate sõnul tegi minister lausa striptiisi. Lõpuks jäi ta ainult vaevu genitaale katvate aluspükste väele. Lõpuks hüppas mees kontori nahksohvale ja hakkas seal tantsima.

Pärast seda pidu hakkasid levima kuulujutud, milles väideti, et Brown ahistas selle peol naiskolleege, katsudes nende rindu ning tegi seksiakti meenutavaid liigutusi.

Brown eitas naiste ahistamist.

New South walesi osariigi peaminister Nathan Rees toetas esialgu Browni, kuid kuna politseiminister ei rääkinud pidutsemise kohta kohe tõtt, oli ametist vallandamine lõpuks õige samm.

Lisaks Brownile küsitles Rees ka teisi sellest peost osavõtnuid.

«Sain tagasisidet, mis ületab ka kõige hullemad fantaasiad. Kõik rääkisid Browni tantsimisest ja tema aluspükstest. Sellise juhtumi puhul ei jäänud muud üle, kui vallandamine,» selgitas Rees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles