The Rock avaldas ülinaljaka koolipõlvepildi: jumal tänatud, et see aeg möödas on!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Dwayne Johnson
16-aastane Dwayne Johnson Foto: SCANPIX

Dwayne «The Rock» Johnson avaldas sotsiaalmeedias pildi endast 16-aastasena.

43-aastane jõumees ja filmitäht postitas Instagrami mustvalge pildi teismelisteeast, mil ta nägi juba üsna täiskasvanud välja.

«16-aastaseks saades olin juba käinud neljas keskkoolis üle terve riigi. Seda väljaviskamiste ja seadusega pahuksis olemise pärast. McKinley HS (Honolulu, HI), Glencliff HS (Nashville, TN), McGavock HS (Nashville, TN), Freedom HS (Bethlehem, PA),» kirjutas The Rock pildi alla.

«Ühtlasi olin ma 193 sentimeetrit pikk, kaalusin 100 kilo ja mu huule kohal kasvas surnud röövik (ehk pornovunts) ning kõik lapsed kõigis koolides pidasid mind maskeeritud võmmiks, sest ma nägin välja nagu muteerunud, kuid nägus meeslaps. Peale selle jõlkusin juba Nashville'i baarides ja sahkerdasin narkaritelt autosid välja... Jah, need on osa paljudest põhjustest, mille pärast olen oma praeguse elu üle väga tänulik. Olen tänulik ka selle üle, et virutasin puberteedile juba varakult jalaga tagumikku,» seletas ta.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles