Guru Josh 5. novembril Club von Überblingenis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guru Josh 5. novembril Club von Überblingenis!
Guru Josh 5. novembril Club von Überblingenis! Foto: Club Von Überblingen

Guru Josh aka Darren Bailie esineb reedel, 5.novembril Tallinnas Club von Überblingenis. Guru Josh on tuntuks saanud klubides tänaseni väga mängitava hitiga „Infinity“. Vähe on hitte, mis jäävad klubiseinte vahele kõlama aastateks, kuid Guru Joshi projekt on seda tõestanud mitmekordselt.

Originaalversioon unustamatust klubiklassikast „Infinity“ sai valmis juba 80ndate lõpus ning ilmus ametlikult 1990. aastal, vallutades kõik tantsumuusika edetabelid. Lugu tehti aastani 2008 küll mitmeid kordi ümber, kuid nii head versiooni kui tegi Darren Bailie ei suutnud keegi järgi teha. Koos Darren Bailie’ga sai klassikast veelgi suurem klassika. Lugu jõudis kogu maailmas edetabelite tippu ning oli ka Eestis nr.1 tantsulugu.

Darren ise alustas oma dj karjääri 16-aastasena ning õige pea jõudis ta ööklubidesse plaate mängima. Mõni aasta hiljem hakkas ta ka ise muusikat produtseerima. Tema tipp-hetk saabus loomulikult aastal 2008, kui ta liitus projektiga Guru Josh ning ilmus supperhitt „Infinity“. Peale seda on ilmunud lisa suurhitte nagu „Crying in The Rain“, „Protect Your Mind“, „Silence“ ning lisaks mitmeid edukaid remixe.

Guru Josh on Eestis kaks aastat tagasi külastanud, kuid nüüd on võimalus esimest korda meest näha Tallinna inimestel. Üks projekti liikmetest Darren Bailie tuleb Inglismaalt
taas Eestisse, et mängida ette tänapäeva Ibiza rütmid ning samuti electro - house hitid.

Järgmisel päeval, 6.novembril, astub aga tippartist üles Tartus, Club Tallinnas.

Ürituse piletid on müügil Piletilevi ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Lisainfo www.uberclub.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles