Mustas pitspesus Anna Chapman poseeris meesteajakirjale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Chapman
Anna Chapman Foto: SCANPIX

USAs tabatud Vene spioon Anna Chapman, kes kutsutakse nii Bondi-tüdrukuks kui ka kunagise naisspiooni järgi Mata Hariks, poseeris Venemaa meesteajakirjale Maxim.

28-aastase naisspiooni pilt ilmus ka selle ajakirja esikaanel, edastab People.

Chapman kannab seal pitsilist musta värvi aluspesu, sukahoidjat ja pikki musti kindaid. Ühes käes on tal püstol. Pilt  meenutab stseeni mõnest Bondi filmist.

Anna Chapman oli üks kümnest USAs tabatud Vene spioonist, kes saadeti Washingtoni ja Moskva vahelise spioonidevahetamise lepinguga Venemaale tagasi. USA sai Venemaalt vastu neli seal kinni peetud oma agenti. Vahetamine toimus Austrias Viini lennujaamas.

Väidetavalt püüdis naine oma spioonilugu müüa meediale, küsides selle eest hiigelsumma ning poseerida paljalt ajakirja Playboy jaoks.

Selle aasta septembris avas naisspioon oma kodulehekülje.

Chapman oli koos kõrgete ametiisikutega selle kuu alguses ka Baikonuri kosmodroomil Vene raketi stardi tunnistajaks.

FondServisBank, mis teeb koostööd Venemaa kosmosetehnikafirmadega, teatas et nad palkasid Chapmani tööle, kuna ta olevat oma tausta tõttu sobiv.

Ka liiguvad jutud, et Chapman astub Venemaa presidendi ja peaministri toetusel poliitikasse.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles