Brainstormi «Best Of» kontsert novembris Tallinnas

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brainstormi «Best Of» kontsert novembris Tallinnas
Brainstormi «Best Of» kontsert novembris Tallinnas Foto: Club Von Überblingen

Sel nädalal oma esimese «Best Of»- albumi üllitav läti ansambel BrainStorm tähistab olulise dekaadi lõppu väikese kontsertreisiga, mille käigus jõutakse ka Eestisse. Baltimaade tuntuim bänd annab kontserdi reedel, 12. novembril Tallinnas, Club von Überblingenis.

Brainstormi kogumikplaat «Best Of» (2000 – 2010) sisaldab lugusid perioodist, mil ansambel jõudis ka eestimaalaste kõrvu ja südametesse. Kontserdil tuleb esitlusele ansambli parimad palad läbi viimase kümnendi. Osaliselt originaalkeelsete lugudega plaadil kõlavad lood nagu «My Star», «Maybe», «Online», «A Day Before Tomorrow», «Four Shores» ja «Years and Seconds».

Viimastel aastatel ka Venemaal olulist edu saavutanud ansambel saabus sel nädalal tagasi kontsertreisilt, mille käigus soojendati legendaarses Londoni klubis Shepherd’s Bush Empire ansamblit The Magic Numbers. Nädal hiljem esineti Hiinas Modern Sky Festivalil, mida võib lugeda hiidriigi suurimaks muusikaürituseks.

Kontserdipiletid on müügil alates esmaspäevast, 18. oktoobrist Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades üle kogu Eesti. Kiirematel ostjatel on pilet võimalik soetada vaid 150 krooni eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles