James Blunt enam enesehaletsuslikke laule ei kirjuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blunt kontserdil tänavu septembri keskel
James Blunt kontserdil tänavu septembri keskel Foto: SCANPIX

Inglise laulja Blunt (36), kelle kuulsaim lugu on «You`re Beautiful», avaldab oma kolmanda albumi «Some Kind Of Trouble» kahekümne päeva pärast.

Blunt seletas contactmusic.cim-le, et uue albumi lood on varasematest hoopis optimistlikumad, sest ta on väsinud kirjutamast laule enesehaletsuslikel motiividel.

«Pärast eelmist tuuri (mullu veebruaris esines Blunt ka Tallinnas – T.L.) püüdsin teha uusi lugusid harjumuslikult klaveri taga, kuid märkasin, et kordan iseennast, kui olin kirjutamas lugusid stiilis oh-vaene-mina. Mul oli vahepeal vaja muusikast eemal olla. Mu uued lood on hoopis optimistlikumad,» rääkis endine sõjaväelane Blunt.

16 miljonit plaati müünud Blunti sõnul on huvitav, kuidas kord juba avaldatud laulud omandavad teistsugusi tähendusi, kui algul mõeldud.

«Lugu »You`re Beautiful» tähendas minu jaoks midagi, kuid enamik inimesi laulab seda siis, kui on purjus,» lausus Blunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles