Kojamees kahtlustab väljalangemises kokkumängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega teine saade - Tarmo Kruusimäe ja Karin Lillemaa
Tantsud tähtedega teine saade - Tarmo Kruusimäe ja Karin Lillemaa Foto: Jelena Rudi

Läinud pühapäeval tantsusaatest välja langenud poliitik ning ekspunkar Tarmo «Kojamees» Kruusimägi arvab, et väljalangejaid ei määra mitte žürii ega publikuhääletus, vaid mingid jõud kuskil kaadri taga.


«Šõubisnist tundva inimesena võin ma öelda, et ega siis otsust, kes välja langeb, ei tee žürii ega publik. Neid otsuseid tehakse seal, kus neid tehakse!» põrutas mees Õhtulehes. Samas keeldub ta ütlemast, mida ta teab, kahtlustab või aimab. «Seda kohta mina ei tea. Ega see pole mul esimene tähelepanek – nii on need asjad šõubisnises toiminud juba viisteist aastat.»

Siis viitab mees veel  teistele meelelahutussaadetele, kus samuti publikuhääletus ning kolmeliikmeline žürii, mis «on rohkemgi kui žürii». Selle jutu lõpetab ta korraga: «Ma ei väida midagi. Ma ei taha lõppotsuse üle isegi arutelda. Mina ei ole selle koostamise juures ja mina ei pea seda ka argumenteerima.»

Lõpuks ütles Kojamees suuremeelselt, et ei pane ta ei publikule ega žüriile midagi pahaks.

Mida arvad sina? Kas «kusagil struktuurides on kallutatud jõud», nagu arvab Kojamees või langes ta välja ausa publikuhääletuse teel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles