Rootslanna ratsutas kaamelil, kui sai teada, et teda tahetakse «Mission Impossible» filmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi näitleja Rebecca Ferguson paljastas, kuidas ta sai rolli filmis «Mission Impossible: Rogue Nation».

31-aastase Fergusoni sõnul olid tal Põhja-Aafrika kõrbes käsil piibliteemalise filmi «Red Tent» võtted, kui ta sai telefonikõne «Mission Impossible» produtsentidelt, kirjutab iltasanomat.fi.  

«Olin sel hetkel tõesti tegemas stseeni, kus mul tuli kaameliga ratsutada. Võtsin kõne vastu ja sain teada, et mind tahetakse Tom Cruise´i filmi. Lendasin siis Londonisse Tomi ja produtsentidega kohtuma. Olin enne seda pisut pinges, kuid tegelikkuses laabus meie suhtlus ja koostöö kohe,» meenutas rootslanna.

Kohtumisel arutatati Fergusoniga «Mission Impossible: Rogue Nation» naispeaosa rolli.

Rootslanna plaanis Londonis olla ööpäeva kuid kõik kulges palju kiiremini.

«Rääkisime kohtumisel minu  elust ja tööst. Režissöör Chris McQuarrie on väga huvitav ja sõbralik inimene nagu ka Tom Cruise. Nad tegid mulle prooviesinemise ja ma ei jõudnud pärast seda ennast veel koguda kui olin juba rolli kinnitatud. Nad kuulasid ära ka minu nägemuse, milline peaks olema naine, keda kehastama hakkan,» lisas Ferguson.

Rootslanna sõnul keerab meedia staaride ümber palju vahtu üles ning valab nad poriga üle.

«Tom Cruise´i ümber on loodud kuvand, mis ei vasta tõele. Ta on inimene oma oskuste ja andekusega ning teeb seda, mida kõige paremini oskab. Ta on mõnus kolleeg,» lisas näitleja.

Rebecca Ferguson räägib ideaalselt inglise keelt, kuna ta ema on pärit Ühendkuningriigist, isa aga on rootslane.  

Filmis «Mission Impossible: Rogue Nation» mängib Tom Cruise viiendat korda agent Ethan Hunti.

Rebecca Ferguson aga kehastab salapärast eksagent Ilsat. Näitlejanna treenis selle rolli jaoks enne võtteid poolteist kuud järjest kuus korda nädalas ja kuus tundi päevas.

«Treening oli väga karm, kuid pidin olemas sama heas vormis nagu Tom Cruise, kes tegi kõik oma trikid ise, mitte ei kasutanud kaskadööre ega dublante. Pärast kaheksat kuud kestnud võtteid olin nagu laip,» tunnistas Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles