Kuula! Super Hot Cosmos Blues Band andis välja uue singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band
Super Hot Cosmos Blues Band Foto: Erakogu

2014. aasta novembris debüütplaadi «Countdown To Jesus» ilmutanud Super Hot Cosmos Blues Band andis välja uue singli «Life Is Easy».

««Life Is Easy» on tugevalt irooniline pajatus meelepetetest, valusatele teemadele «pimeda» silma pööramisest ja muust segasest virvarrist,» räägib loo autor Janno Reim.

Salvestati taaskord kodulinnas Tartus, Ö Stuudios, helirežissöör Martin Kikase juures. «Meie esimene valss, avavalss...,» lisab bänd muigega. Seda, millal näeb päevavalgust SHCBB teine album, ei taheta veel päris täpselt lubada. «Uus plaat tuleb loodetavasti veel selle aasta sees. Tuleb siis, kui valmis saab. Oleme alustanud, töö käib ja on näha, et igav kindlasti ei hakka.»

Foto: Erakogu

«Life Is Easy» on esimene SHCBB singel, mida poelettidel, iTunes'is ning Amazonis olevalt debüütalbumilt «Countdown To Jesus» ei leia, küll aga saab lugu albumi väljatulekuni olema kättesaadav digilevis. «Head kuulamist ja head aega!» lisavad poisid.

Foto: Erakogu

Bändi tegemistega saab endiselt kursis olla SHCBB Facebooki lehel.

Kuula ka uut singlit. Kuidas meeldib?

Super Hot Cosmos Blues Band - Life Is Easy

SHCBB uus singel Life Is Easy Muusika ja sõnad – Janno ReimSalvestus ja mix – Martin Kikas (Ö Stuudio)Produtseerinud – SHCBB & Martin KikasMaster – Martin Kikas

Posted by Super Hot Cosmos Blues Band on 4. august 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles